Stelton Showroom

Her ses noget af vores arbejde for Stelton. Vi har renoveret hele deres showroom på Christianshavn i København.

Topcon, Musikhuset Århus

Topcon deltager i år på konferencen NOK 2016 som afholdes i dagene 9-12 juni i Århus musikhus. Vi har bygget og leveret denne totalløsning for Topcon.

Holm & Halby

Holm & Halby var så glade for de skilte vi har leveret, at de har fundet plads til endnu et skilt. Vi har nu ialt sat 3 store skilte op rundt på deres facade.

ELLE Style Award 2016

Vi har igen i år været heldige at arbejde for Elle Style Award. Vi har lavet denne store pressevæg til deres flotte 2016 show.

ELLEstyleAward2016

Audi – Motorshow 2016

Så kører messen i Herning på fuld tryk, vi har sat denne flotte stand op for Audi hvor man kan se Audi Q7, R8+, RS6, A4 S-Line og RS3. Se mere på motorshow.nu, eller besøg MCH messecenter i herning.

Dansk Design Talent 2015

Igen i år havde vi fornøjelsen at producerer pressevæggen til Dansk Design
Talent store show på Statens Museum for Kunst i København.
Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary stod for afsløringen af vinderen.

Dansk Design Talent 2015
Udklip Audi Magazine

Præsentation af Audi Q7 – Jagtmesse Farum

Vi har haft fornøjelsen af at opstille en stand for Audi på Jagtmessen i Farum hvor de samtidig præsenterede den nye Audi Q7.

Stelton – Stockholm by Bernadotte & Kylberg

Stelton har lanceret en helt ny serie som vi med stor glæde har været med til at promovere og lave deres udstillinger i forskellige butikker landet over. Her under ses billeder fra deres udstilling i Illums Bolighus på strøget i København.

 

Ny hjemmeside!

Så er vores nye hjemmeside klar til brug, tak til WebAgency.dk for denne side som vi er meget glade for. Vi håber i vil tage godt imod siden.

 

Nyt hovedkontor!

Så er vi flyttet i nye dejlige omgivelser i Vedbæk nord for København. Vi har fundet et godt sted med god plads, tæt ved motorvejen og et godt køkken hvor kaffen altid er står klar til gæster.
Kig endelig forbi, så giver vi en kop kaffe 🙂

Ny adresse: Staktoften 22, 2950 Vedbæk.